Ouder&kind traject

Coach trajecten op de boerderij met Kiki & Susanne

In samenwerking ontwikkelen Kiki de Jong Luneau en Susanne van Wijk speciale trajecten voor ouders/opvoeders en kinderen te Nederhorst den Berg (’t Gooi).

Kiki en Susanne zijn beide ervaren paardencoach. Kiki’s intu├»tieve werk sluit mooi aan bij Susanne haar positieve en doelgerichte aanpak. Onze doelstelling is om samen veel gezinnen te inspireren richting balans en harmonie.

 
Opvoeden is niet altijd even makkelijk, helemaal niet in de tijd waarin wij nu leven. Waarin er veel van ons verwacht wordt en er niet altijd even goed aangesloten wordt bij de behoefte van het kind, om welke reden dan ook. Hoe fijn is het dan dat het paard jullie hierbij kan helpen? Wij bieden trajecten aan waarbij jij/jullie en je kind een traject volgen met als doel dit samen te voegen om samen weer krachtig en in balans verder te kunnen met elkaar. Dit doen wij door inzicht te verkrijgen in wat er goed gaat en wat er (nog) beter kan, samen met jullie, het paard en de coaches.
 

Wat biedt een ouder&kind traject?

Een ouder&kind traject dat parallel aan elkaar loopt. Jullie komen gezamenlijk naar de afspraak en krijgen beide individuele trajecten welke later samengevoegd worden.
Er is keuze uit twee verschillende trajecten:
– Pakket 1 bestaande uit 6 sessies
– Pakket 2 bestaande uit 10 sessies
Voorbeeld van 6 sessies: 3 voor de ouder(s) en 3 voor het kind
 
Voor meer praktische informatie en tarieven klik hier. 
 

Wilt u ook weer of meer balans in uw gezin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.